DiGiD

Machtigen doe je via de onderstaande link. Ons rijschoolnummer is: 3029W6.

Mijn CBR

Machtig Autorijschool E. van Weert met DigiD.

Voordat wij het praktijkexamen of een tussentijdse toets kunnen aanvragen, moet je daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je door middel van een machtiging. Het voordeel hiervan is dat je direct een mailtje ontvangt als je rijschool een praktijkexamen of een toets voor je heeft gereserveerd. Daarnaast zijn jouw adresgegevens automatisch beschikbaar voor de rijschool in het reserveringssysteem van het CBR.

Het machtigen doe je met DigiD, jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. De machtiging blijft geldig tot je bent geslaagd. Met je persoonlijke DigiD (een gebruikersnaam en wachtwoord) kunt je jezelf identificeren op websites van de overheid en van organisaties die een overheidstaak uitvoeren, zoals het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Zo weten deze organisaties dat ze echt met jou te maken hebben.

Hiernaast een link die je doorstuurt naar het CBR om de machtiging uit te voeren, zodat wij het examen voor je aan kunnen vragen. Vergeet niet het rijschoolnummer te noteren, deze heb je nodig bij de machtiging.

Kijk na het invullen van het rijschoolnummer nog even op mijn.cbr.nl of de naam van de rijschool op het scherm overeenkomt met de naam van de rijschool waar je lest. Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen controleert de rijschoolnaam tijdens het examen.